(Flick/CC/Wonker)

(Flick/CC/Wonker)

Bare minutter etter kampslutt i Liverpools 4-1-seier over Manchester United, innså elektrolærling Ola Røhne (21) at han gått for langt i sin kommentar på Dagbladets nettfoum før kampstart. – Jeg skrev at “Liverpool suger sykt, Man U ruler over alle”. Men etter selv å sett Liverpool dominere spillemessig, er det klart jeg angrer, og da føltes det bare rimelig å poste en unnskylding.

– Det var min kommentar som sugde. Det nærmet seg kampstart, og jeg ble ble rett og slett litt overivrig. Jeg har lært min lekse. Det er lett for oss fans å dedikere oss til drakter, farger og sanger. Det er blitt altfor lett å overse de fotballfaglige elementene, understerker Røhne.

Andre United-fans på debattforumet, delte ikke umiddelbart Røhnes resonnement. – Du suger enda mer enn Liverpool, var omkvedet.

Tagged with →