– Å velte det iranske prestestyret var et overskuddsprosjekt som betydde mer for meg enn bare å brenne kalorier over tastaturet. Men nå får det holde. I natt svingte jeg innom pc’en på vei til sengs og retwitret noen Neda-støtteerklæringer og la en anelse mer magenta inn i grønnfilteret på profilbildet mitt. For hva? tordner Trine Grung i bloggen sin.

Mens iranere brenner protestbål i gatene, har Trine Grung forgjeves brent protestkalorier over tastaturet. (Wikimedia Commons)

Mens iranere brenner protestbål i gatene, har Trine Grung brent protestkalorier over tastaturet. Forgjeves. (Wikimedia Commons)

– Ingenting ser ut til å bite på disse grinebiterske skjeggeprestene.  Jeg skal hilse og si de er standhaftige! Om jeg bare hadde hatt en av de der Khomeiniene i sofaen ved siden av meg på Oprah…

– Men jeg har en karriere å ta vare på også. Når jeg bare husker hva den bestod av, skal jeg ikke kaste bort mer tid på å kaste fremmede regimer. Nok om demonstranter og mer om antioksidanter, sier nå bare jeg!

– Hva er poenget med dette Twittergreiene om en ikke også skal kunne styrte diktaturer over natta. 🙁 Jeg vet hvordan det føles, iranere. Jeg har selv kjempet mot noen ekstra kontrollerende samfunnslag rundt midja.

– Og til slutt vil jeg oppfordre alle om å legge på rosafilter på profilbildet til støtte for min Facebook-fattwa mot Elin Tvedt. And who’s afraid of Ida Wullf? Linni Meister, tror nå jeg! Blog to the hand, biatches. Aaah, sommerlykke – varme dager og aldri mer stave Ahmadinejad! Gotta get that boom boom pow.

Tagged with →