Som direkte følge av avsløringene rundt Tines slumsete omgang med fettinnholdet i såkalte lettmelkprodukter varsler nå en svensk fremmedarbeider i Oslo at han vil gå til søksmål mot melkeprodusenten etter å har lagt på seg fem kilo melkefett på tre måneder.

Hålkan Persson ønsker ikke å stå fram med bilde i det han varsler søksmål mot Tine.

Hålkan Persson ønsker ikke å stå fram med bilde i det han varsler søksmål mot Tine.

Hålkan Persson, kundebehandler ved IKEA Furuset, forteller at han ikke kunne fatte hvorfor han bare este ut etter at han begynte å jobbe i sin relativt stillesittende telefonjobb i Norge, som var identisk med den jobben han før gjorde på IKEA i Gävle.

– Jeg har nøyaktig det samme kostholdet som før. Mat fra hele næringskjeden og like lang busstur til og fra jobb. Jeg fattet ikke hva som var galt inntil jeg forstod at den norske lettmelken tilsvarer den svenske fetmelken. I Sverige er det bare tuberkuløse og narkomane som drikker fetmelk, og sjokket var stort da jeg forstod hva jeg hadde tyllet i meg de siste månedene.

Persson ønsker nå å få med seg andre svensker som føler seg grovt melke-lurt for et felles søksmål mot den norske melke-giganten.

– Jeg har sendt e-mail til samtlige kontakter i adresselista mi og oppfordret alle som har opplevd uforklarlige vektøkninger om å stå fram. JAS Gripen kunne Norge knuse, men matchvekten vår får de aldri avlutter Persson før han demonstrativt jekker opp en folköl og synker tilbake i stolen.

Les mer om Tines oppfinnsomhet her

Tagged with →