Det var i kveld hektisk aktivitet på Frps partikontorer. Flere i partiets ledelse var fortvilte over det de mente var ren sabotasje fra den rødgrønne regjeringen: SMS-stemmegivningen fungerte slett ikke slik den skulle.

Kyle-Stanley Jacobsen raser mot det han kaller bevisst sabotasje fra Telenor.

Kyle-Stanley Jacobsen raser mot det han kaller bevisst sabotasje fra Telenor.

Sjefsstrateg Kyle-Stanley Jacobsen sier til Opplysningskontoret at han har forsøkt minst 15 ganger å sende ”Frp” til 2009, men at han hver gang har fått feilmelding tilbake. – De skylder på at meldingen ikke kan sendes, men Telenor er i lomma på Jens, det er jo noe alle vet, sier han. – De har sikkert gitt oss feil kodeord eller noe sånt, sier han opprørt.

Frp-velger Bjørnar Ståltun fra Kløfta er redd dette er bare toppen av isfjellet: – Jeg mistenker at de 1,138 tekstmeldingene jeg har sendt til Siv Jensen med teksten ”Stå på, Siv!”, “Du er hele livet mitt, Siv” og “DØØØ! SIV! DØØØ!” heller ikke har kommet fram, sier en opprørt Ståltun. – Jeg har i hvert fall ikke fått noe svar, bare en utrolig mistenkelig melding fra Oslo Tingrett om noe besøksforbudsgreier, påpeker han tankefullt.

Tilbake på Frp-kontoret står ikke telefonen stille: Fortvilte velgere fra hele landet ringer inn og er engstelige for at stemmen deres ikke har blitt registrert. – Det eneste vi kan gjøre er å be dem fortsette å prøve, sier en fortvilt Jacobsen, som i første omgang ber folk om å ta det med ro, eventuelt skru telefonen av og på eller gi den et kraftig dunk litt under midten på venstre side.

Tagged with →