Norges Narsissistforbund (NNF) hyller Ari Behn for åpenheten han har vist når han den siste uken har stått fram med sitt sykelige oppmerksomhetsbehov. – Vi narsissister kjemper daglig mot samfunnets fordommer, for eksempel at andre enn oss er midtpunkt i universet, sier daglig leder Frode Bruun-Brandtzæg.

Takket være Ari Behn kan norske narsissister endelig se seg selv i speilet igjen.

Takket være Ari Behn kan norske narsissister endelig se seg selv i speilet igjen.Illustrasjonsfoto: Nicolai Kjærgård (CC)

Behn sier det hadde en terapeutisk effekt å endelig bli omtalt i media igjen, etter at offentlighetens interesse lenge har vært dalende. Den omfattende mediedekningen av hans kritikk av Carl Erik Grimstad gjorde mandagen til “den viktigste dagen i mitt liv,” sa Behn i forbindelse med Skavlans nye talkshow.

Ari Behn er ventet å delta i Narsissistforbundets fakkeltog i kveld. – Vi synes det har vært vel mye oppmerksomhet rundt Gaza og Kongo i det siste, sier Bruun-Brandtzæg. Dette tar fokus bort fra det som virkelig betyr noe, nemlig oss.

Blant parolene er krav om et eget statlig narsissistombud som skal ivareta interessene til de som kommer alt for sjelden i media, og en grunnlovsfesting av retten til minst 15 minutters berømmelse.

Bruun-Brandtzæg avslutter: – Ari Behn har vist oss alle at narsissister fortsatt kan stå oppreist og se seg selv i speilet. Lenge.

Tagged with →