I nok en overraskende vending i  Frp-skandalen framkom det i dag at tidligere stortingsrepresentant Arve Pedersen (FrP), gjennom en hel stortingsperiode foretrakk sex med kvinner på sin egen alder og sov med hendene over dyna.

Tidligere stortingsrepresentant Arve Pedersen (Frp). Foto: The Commons.

Pedersen var stortingsrepresentant mellom 1977 og 1981. Opplysningskontoret har saumfart arkivene til alle landets største aviser i perioden.

Vi kan i dag avsløre at det gjennom hele perioden ikke kom en eneste rapport om at Pedersen skal ha antastet tenåringsjenter, brukt posisjonen sin til å få sex med fulle jentunger, blitt beskyldt for sex-trakassering, voldtekt eller filmet nakne menn i dusjen.

– Helt normale preferanser

Pedersens kone Ruth Pedersen (82) kan ikke huske at Arve Pedersen hadde noen avvikende seksuelle preferanser.

– Det var lyset av og en-to-tre-ferdigmeddet, sier hun i en kommentar til Opplysningskontorets opplysninger.

– Alltid noe rart med Pedersen

Tidligere Frp-strateg Stanley-Rolf Christensen (72) sier han husker Pedersen godt. Han er ikke overrasket over Opplysningskontorets avsløringer.

– Det var alltid noe rart med Pedersen, bekrefter Christensen. – Han viste så lite interesse for Fpu-jentene at vi lurte på om han var litt… pervers. Og jeg kan aldri huske at han filmet noen av guttesammenkomstene våre, selv om han hadde et stort, flott Betamax-kamera.

Jensen forferdet

– Jeg er forferdet over det som nå har kommet fram, glad for at han har trukket seg fra alle verv i politikken og nå er under politietterforskning, sier Siv Jensen i en kommentar.

– Men han ser jo ut til å ha holdt kjønnsorganet sitt under noenlunde kontroll gjennom en hel stortingsperiode, en til nå ukjent bragd i Fremskrittspartiets historie?

– Som sagt er jeg forferdet over det som nå har kommet fram, glad for at han har trukket seg fra alle verv i politikken og nå er under politietterforskning, utdyper Jensen.

– Forferdet… Trukket seg… Etterforskning… Geir Mo. Hit. Nå, sier hun og peker på metallnøkkelen som stikker ut mellom ryggbladene.

Ivrig trubadur

Arve Pedersen var ivrig amatørtrubadur, blant annet kjent for pro-apartheidvisa “Vi må skille snørr og bart, og hvit og svart”. Han døde ved et ulykkestilfelle i 1982 av autoerotisk kvelning i en sexklubb i en bakgate i Hamburg sammen med to enbeinte dverger og et esel.

Tagged with →