Etter suksessen med å tvinge foreldre til å betale voksne barns husleie lanserer NAV nå nok en nyvinning: – Med den nye NAVlestrengen slipper man noensinne å ta ansvar for egne handlinger eller egen næring, sier førstekonsulent i NAV, Bjørnar Brandtzæg.

Foto: OK/NAV

– Det er svært traumatisk for mange å oppleve at forbindelsen til mor blir kuttet, forklarer Brandtzæg. – Med  NAVlestrengen eliminerer vi denne belastningen og lar deg være tilkoblet 24/7 gjennom hele livet.

NAVlestrengen kommer med USB-tilkobling som kan plugges direkte inn i den altfor dyre iPhonen de utakknemlige små krypene fikk til jul. Etter en kjapp installasjon, er man uløselig knyttet til foreldrene gjennom hele livet.

For de som har døde eller dødskjipe foreldre, eller bare har litt større behov enn gjennomsnittet, finnes det også en mulighet til å plugge NAVlestrengen rett inn i velferdsstaten.

Gjennom kabelen strømmer det ubegrensede økonomiske midler, uendelig forståelse og betingelsesløs omsorg. – NAVlestrengen passer for like godt for alle barn – fra 10 til 100, avslutter Brandtzæg.

Tagged with →