20. august 2023 – OK: Jakten-Andreas sønn Andreas jr. takker VG for å ha gjort ham oppmerksom på at han var et uønsket barn. – Her har jeg trodd at mamma og pappa gikk rundt og gledet seg i månedsvis til at jeg skulle komme. Øøøh – snakk om å være lettlurt, da! sier Andreas jr. (12) og klasker seg litt for hardt i pannen.

Jakten-Andreas jr. sier livet hans har tatt en ny vending etter at han leste det tretten år gamle VG Nett-oppslaget (Foto: Tarter Time Photography/CC).

Det var da Andreas jr. googlet sitt eget navn at han kom over en tretten år gammel artikkel på VG Nett, med tittelen “”Jakten”-Andreas venter barn med eks-flamme”. – Da jeg så artikkelen blei jeg bare, UÆÆÆ, pappa kjendis, liksom? Driitkult!

Artikkelen forteller videre om at faren lå med tre forskjellige kvinner omtrent på samme tid som Andreas jr. ble unnfanget: – Det hadde jeg kanskje ikke trengt å vite, men det er ihvertfall ikke tvil om hvem som er mamman min, sier Andreas jr. med ettertrykk. – Eller…., hvordan var det der igjen?

– Jeg synes det var en skikkelig god og interessant artikkel, fortsetter Andreas jr. – Det jeg lærte mest av var at pappa sa han hadde “svært blandede følelser” til at jeg skulle bli født, og at han hadde “tullet seg bort”. Det er sikkert driitmange barn der ute som går rundt og tror at foreldrene var skikkelig glade for å få dem, og det er kjempebra at alle kan gå på Internett og finne ut om det stemmer eller ikke.

– Det er nesten så jeg får lyst til å finne journalisten og gi ham en skikkelig god og veldig hard knugeklem, sier Andreas jr., som hevder han har en sporty innstilling til buksevannet som venter etter skoletid i morgen.