bloggbyline-bjarne1

I Norge forbys nå dyresex gjennom Dyrevelferdsloven. Dette til tross for iherdig motstand fra norske bønder, som mente at loven burde “skytes ned tvert”.

I Sverige har man i årevis forsøkt å etablere et forbud mot dyresex, sist aktualisert av avsløringen av en dyresexring. Hvert eneste av de 14 forsøkene har strandet på de bortimot uendelige grensetilfellene en slik lov ville medføre.

Landbruksminister Eskil Erlandsson (c) uttalte i Riksdagen under den siste lovdebatten:

“Är det, och ska det vara, lagligt att på ett kön stryka på något som för exempelvis en hund smakar eller luktar gott, för att låta denna hund slicka av det som är påstruket på könet? Ska det vara tillåtet att smeka en tik på spenarna av kärlek eller ska det räknas som ett sexuellt nyttjande av djur?”

Det er sannelig ikke godt å si. Man kan legge til: Er det galt å tungekysse en hamster dersom man gjør det for å fjerne noe den har satt fast i halsen? Er det umoralsk å flørte med en kylling mens man dater en måltrost?

For de fleste er mellom barken og veden et ubehagelig sted, men for svenske dendrofile Amanda er alle gode ting tre. I følge Dagbladet masturberer hun til bilder av trær og sparer til et hus i – ja, nettopp: skogen.

Vi ønsker Amanda lykke til, men vil samtidig fra faglig hold påpeke at det på sikt kan bli litt utmattende å bosette seg i det som for henne må fortone seg som en kontinuerlig sex-orgie.

Da er det kanskje enklere å forholde seg til ting. Og objektseksualitet er i vinden som aldri før. Det kanskje mest ettertraktede sex-objektet er imidlertid dessverre opptatt: Berlinmuren har vært lykkelig gift med svenske Eija-Ritta siden 1979. Selv ikke det lille tilbakeslaget i 1989 kunne rokke ved dette kjærlighetsforholdet.

Ryktene vil imidlertid ha det til at Eiffeltårnet er ledig på markedet etter en kort, men heftig romanse med Grefsenkollen.

Tagged with →