Pia Tjelta, Gørild Mauseth, Ellen Horn og en rekke andre kvinnelige skuespillere har i dag sendt en “nei-liste” til nettstedet nakenprat.com. I tråd med vår målsetning om å fokusere på de positive sidene ved nyhetsbildet bringer Opplysningskontoret deg “ja-listen” over kjendiser som har søkt om å få bildet sitt på nettsiden.

Stine har begynt å gå rundt naken i håp om å bli tatt bilde av og lagt ut på Internett

Stine har begynt å gå rundt naken i håp om å bli tatt bilde av og lagt ut på Internett

Stine Hattfjelldal (34) fra Hattfjelldal har hatt skuespillerambisjoner helt siden hun parodierte Ragnhild Sæltun Fjørtoft i Hattfjelldalrusserevyen 1993. Hun er så desperat etter å komme på nakenprat.com at hun har bestemt seg for å gå naken hele tida. – Jeg veit ikke hvor ofte Bjørn-Erik Andersen er i Hattfjelldal, og det hadde vært utrolig bittert å hatt klær på den ene dagen han er her.


Bjørnar Kortåker (19) fra Verdal er i begynnelsen på en skuespillerkarriere og tror at et bilde på nakenprat.com kan sette fart i sakene. – Jeg har jo registrert hva nakenprat.com har gjort for karrieren til Gørild Mauseth som ingen hadde hørt om for et par uker siden. Jeg har sendt flere utkast til porno-Andersen, men får dem stadig tilbake med forslag om forbedringer. Er det ikke boksershortsen, så er det kroppsholdningen. Jeg begynner å tro at den eneste sjansen jeg har er å elge meg innpå Ellen Horn og få tatt et bilde sammen med henne.

Linda Grung (38), Horten, er frustrert over gjentatte avslag fra Nakenprat. – Jeg har bedt flere ganger om å få nakenbildet mitt på nakenprat.com, men hver gang har Bjørn-Endre Andersen skrevet at jeg ikke er kjent nok. Nå har jeg fått nok av den sære elitismen til Nakenprat. Jeg vil bare presisere at jeg har vært kjent som Kråkeslott-Linda helt siden jeg var med i Kråkeslottet på TV3 i 1997. Har du sett den nei-lista, eller? Skal liksom Tone Mostraum og Lillian fuckings Lydersen være mer kjent enn meg?

Linda har klaget avslagene inn til Internettombudsmannen.

Linda Grung er kvalm av Nakenprats "sære elitisme".

Kråkeslott-Linda er kvalm av Nakenprats 'sære elitisme'.

Tagged with →