Eksempel på villfaren moteslave

Eksempel på villfaren moteslave

Høstens store trend er haremsbukser. Du spør kanskje deg selv: Når bloggene (se også her, her, her, her, her og ikke minst her) og damebladene tyter over av dem, må det vel være pent? Skal jeg kanskje kjøpe meg en aldri så liten ballongbukse på Cubus og endelig kjenne meg levende, ung og moderne?

Svaret er nei. Det skal du ikke. Kle heller på deg en død kamel. Bruk heller forhuden til en elefant som sydvest. Ta mye heller på deg tøfler av selvdød sel.

Haremsbukser får deg til å se ut som en kalkun med ryggmargsbrokk. Det får deg til å se ut som du har en diger klump med avføring hengende og slenge mellom beina. Det ser ut som om du har utviklet svømmehud mellom knærne. Det ser ut som om hengepuppene dine er dratt gjennom trusa di og tyter nedover lårene dine. Kort sagt: Det ser forjævlig ut.

Vi som har levd en stund husker hvorfor vi for ca. 20 år siden stille la haremsbuksene våre innerst i skapet og lovet hverandre på tro og ære å aldri, ALDRI snakke om at vi noen gang brukte dette plagget. Kjære villfaren ungdom, ta en kikk på dette.


Dette er del 2 i Synne Starviks moteskole. Les del 1 om allværsjakker her. Mer opplysende motestoff her.

Tagged with →