I tillegg til å forby den muslimske skikken med heldekkende hodeplagg, tar Frp nå til orde for å forby heldekkende hodetenkning i innvandringsdebatten.
Siv Jensen trekker fram denne innvandrerkvinnen som et typisk eksempel på en muslim som har vist anklene for å komme seg til topps. (Flickr/CC/daniel.herding)

Siv Jensen trekker fram denne innvandrerkvinnen som et typisk eksempel på en muslim som har vist anklene for å komme seg til topps. (Flickr/CC/daniel.herding)

Siv Jensen lanserte den nye politikken på partiets landsstyremøte i dag. Jensen mente at det å få alle argumentene på bordet i innvandringsdebatten bare ville forvirre.

– Den eneste måten å kunne se skogen for bare trær, er å kutte ned noen trær, mente partilederen som nå vil en heldekkende hodetenkning til livs.

Forbudet mot heldekkende hodeplagg forklarte hun slik:

– Bare ved å fokusere på tekstiler på en tilfeldig region av kroppen kan vi få en god og konstruktiv debatt om demokratiutvikling og religionens innflytelse på samfunnet, slår partiets leder Siv Jensen fast.

Islam vs. kristendommen
Jensen mener det er all grunn til å gjøre en småforvirret ung mann uten noe formelt verv eller annen legitimitet i den muslimske delen av samfunnet til denne gruppens fremste representant.

Hun ser heller ikke relevansen i at statlig oppnevnte representanter for Den norske kirken på sin side mener at ikke bare homofile, men alle som ikke leser i en bok de kaller “Bibelen”, vil brenne til evig tid i noe de kaller “helvete”.

– Det er svært viktig å skille mellom de som bærer en sekk på hodet og de som går omkring med en sekk over kroppen med en hvit krans rundt halsen, understreker Siv Jensen.

Hun advarer samtidig mot at innvandringsdebatten har blitt ekstrem.

– Det er AP sin skyld at innvandringsdebatten er blitt ekstrem. De lar Frp diskutere på egenhånd.