Mediene elsker å framstille det som om det å sitte i regjering på en eller annen måte skulle gi innflytelse over samfunnsutviklingen, protesterer ledende Frpere. 

Etter å ha sendt ut tidenes dyreste NRK-lisens, innført  bompenger på en rekke nye strekninger og gitt Krekar asyl i Trøndelag krever nå Frp at mediene slutter å snakke om dem som om de var et parti som måtte forholde seg til virkelighetens verden.

– Mediene vet at Frp ikke har rent flertall på Stortinget og at ingen politisk sak noensinne i norsk historie har blitt gjennomført av et parti som ikke har kontroll på samtlige stortingsrepresentanter, sier kulturpolitisk talsmann Øyvind Korsberg, som nettopp har sendt ut tidenes største lisenskrav til norske TV-seere etter å ha lovet å avskaffe lisensen i valgkampen.

Han påpeker at det sammen med lisensen blir sendt ut invitasjon til den raskt voksende Facebook-gruppa VI SOM HATER NRK-LISENSEN, BOMPENGER OG MULLA KREKAR, MEN HAR ET AVSLAPPET FORHOLD TIL CAPS LOCK !!!

– Hvis mange nok blir med, kan vi sikkert påvirke noen som har makt i samfunnet, avslutter Korsberg.

Justispolitisk talsmann Per Sandberg går på sin side ikke med på at hovedårsaken til at mediene skriver om at Frp ikke har holdt løftet om å kaste ut Mulla Krekar, er at Frp ikke har holdt løftet om å kaste ut Mulla Krekar.

– Det er typisk den politisk korrekte pressen å komme trekkende med virkeligheten for å dra Frp ned i søla, sier Sandberg, som benytter anledningen til å komme med et nytt løfte:

– Med Frp i regjering blir det slutt på politisk korrekthet. Faktisk kan jeg garantere at det med oss ikke blir korrekt politikk overhodet.

Han avviser at Frp begår flere løftebrudd enn regjeringspartier flest.

– Vi har levert på område etter område. Innen lakrispipepolitikken, på segwayfeltet og på bompenge … Nåja, løfte schmøfte. To av tre er ikke så verst.

Fra eBay meldes det i ettermiddag at Frp-løfter selges for rett under prisen av papiret det er skrevet på.

(Foto: Frida Tørring (http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Mullah_Krekar.jpg)

Tagged with →