Frps innvandringspolitiske talsmann Per-Willy Amundsen sier at partiet vil se nærmere på idéen om å gi innvandrere lavere lønn.  Først når idéen er lansert over mange dager, og gjennom samtlige mediekanaler, vil arbeidet med å faktisk se nærmere på idéen begynne.

- Vi ønsker oss innvandrere som er like flittige som vi ser på bilder som forwardes på internett, sier Amundsen. (Flickr/CC/Mikey Stephens)

– Kunne det være en idé å se nærmere på disse innvandringspolitiske idéene før dere lanserer dem?

– Det er dette vi kaller en prøveballong. Om mange nok liker idéen, så vil vi lage politikk ut av det. Eller om de ikke forstår idéen, men blir redde for de uansette konsekvensene av virkeligheten vi beskriver.

Amundsen innrømmer at partiet enda ikke har tatt seg tid til å utvikle politikk.

– Foreløpig er hele partiprogrammet vårt en prøveballong.

Midtøsten

Partiet er svært engstelig for det de nå ser i Midtøsten.

– Vi skjønner at idéen om at muslimer også skal ha demokrati er en prøveballong, men de må forstå at dette er noe vestlige demokratier må ta seg godt tid til å vurdere først. De kan ikke forvente at vi bare gir dem demokrati over natten, sier Amundsen.

– Det er bare en ting som er mer skremmende enn opprørske muslimer. Og det er muslimer som ikke er opprørske. Og med sitt fravær i Egypt har de oss akkurat der de vil ha oss. Det muslimske broderskapet prøver å forvirre oss med å skrive plakater som ikke er på engelsk. Vi vet nok at grunnen til at de risikerer livet sitt dag etter dag i gatene er at de ønsker å la seg undertrykke av et nytt og annerlederes diktatur.

Tagged with →