Frps sjefsstrateg Kyle-Stanley Jacobsen forteller at siste brikken nå er på plass i partiets konspirasjonsteori om snikislamifisering. – Nå har Midtøstens muslimer avslørt seg grundig. Å gå inn for demokrati i Midtøsten er den perfekte avledning for å ville opprette et islamsk diktatur i Norge.

Både skjegget og hodeplagget kan brukes som trojansk hest av en muslim. (Flickr/CC/Meanest Indian)

Jacobsen forteller at muslimers kamp for demokrati i Midtøsten er et opplagt ledd i deres ønske om å snikislamisere Vesten.

– Det er nettopp derfor vi kaller det å snike. Muslimene er tydeligvis for listige til å lage totalitære islamske stat i sine egne hjemland. De vet at vi sitter og ser på CNN. Hvorfor skriver de ellers på arabisk på plakatene sine? Der krever de islamske stater i Vesten. De engelskspråklige plakatene skriver om demokrati bare for å lure oss.

– Dette høres ut som litt av en konspirasjon.

– Det er mye sant i konspirasjoner. Det er derfor de kalles konspirasjoner.

– Er det ikke det folk sier om klisjéer?

– Nei, du, akkurat det hørtes ut som en klisjé.

Jacobsen smiler overbærende over hvor naive nordmenn er i forhold til muslimer.

– Men er ikke revolusjonene i Midtøsten et bevis på at folk i Midtøsten på samme måte som oss først og fremst er opptatt av å få seg jobb, mat og trygghet for familien? Og at de egentlig ikke er særlig mer muslimske enn vi er kristne?

– I muslimske land er Maslovs behovspyramide omvendt. De vil ha islamsk stat først og mette mager tilslutt. Du visste vel at de også skriver baklengs?

Tagged with →