Kvinnelige idrettstalenter kan ikke tenke seg noe bedre enn å gni en middelaldrende, overvektig trener med jentesveis inn med olje. De ser også positivt på tilbud om å innføre trenernes genitalier i munnhulen, viser en ny undersøkelse.

Johan Brandtzæg i Olympiatoppen er ikke overrasket over forskningen som viser at unge idrettsjenter foretrekker gamle, ekle menn med bisarre hårfrisyrer. -Dette har vi prøvd å forklare jentene lenge, hevder han.
Johan Brandtzæg i Olympiatoppen er ikke overrasket over forskningen som viser at unge idrettsjenter foretrekker gamle, ekle menn med bisarre hårfrisyrer. -Dette har vi prøvd å forklare jentene lenge, hevder han.

Rapporten, som er gjennomført for Olympiatoppen av bedrevitere ved Institutt for komparativ cunnilingus ved Idrettshøgskolen i Kvinesdal, er basert på deltakende observasjon av egne hypofyser samt innholdsanalyse av filmer fra internasjonal voksenindustri.

Skøytetalentet Ragna Raskolnikova (19) sier til Opplysningskontoret at hun kjenner seg igjen i undersøkelsen: – Jeg tror jeg snakker for alle unge, kvinnelige utøvere når jeg sier at vi gjerne vil rævkjøres av en ekkel, middelaldrende amerikaner med kvinnefrisyre, påpeker hun, og innrømmer at hun i likhet med de fleste andre på sin alder tapetserer rommet med plakater av Bjørn Eidsvåg, Stein Erik Hagen og Tom Nordlie. – Hvilken tenåringsjente drømmer ikke om å sutte på en hårete gammel gris, spør hun retorisk.

Etter oppstyret rundt Peter Muellers ønsker om massasje og avsuging, håper nå Olympiatoppen at de gamle grisene i norsk idrett endelig kan få arbeidsro. – Peter er et følelsesmenneske, så da er det ikke unaturlig at han ønsker seg litt fellatio på fredda’n, understreker førstekonsulent Johan Brandtzæg i Olympiatoppen med glimt i øyet. – Det gjelder å ta det sporty og ikke være for gnien på godsakene, påpeker han.

–Idretts-Norge er tross alt bygd på millioner av mannsgrisers spekk, svette og blod, hevder Brandtzæg.

-Betyr ikke dette at dere faller Maren Haugli i ryggen?

-Haha, da hadde hun kanskje endelig fått den feite ræva i gir! Neida, selvfølgelig støtter vi den sutrekjerringa, sier Brandtzæg. – Men da lovgivningen mot seksuell trakassering ble innført, hadde vi aldri drømt om at den ville ramme feite, gamle griser som ba unge jenter om å suge seg, sier førstekonsulent Johan Brandtzæg. – I hvert fall ikke feite, gamle griser med suksess, presiserer han, og lover at regelverket i framtida bare skal brukes overfor patetiske tapere.

Skøyteess Håvard Bøkko sier til Opplysningskontoret i kveld at han håper saken snart ordner seg slik at han kan bruke mer tid på å gå på skøyter og mindre tid på Peter Muellers rumpeballer.