Familien Brotveit fra Sarpsborg fikk seg litt av en overraskelse da de i forrige uke ble forespurt av politisk avdeling i Fremskrittspartiet om å være forsøksfamilie for hjemmeinternering av eks-talibanister.

FORSØKSFAMILIE: Fra venstre, Gro, Per, Mohammad, Kjetil, Trond-Jomar og Espen. (FOTO:CC/Flickr.com)

FORSØKSFAMILIE: Fra venstre, Gro, Per, Mohammad, Kjetil, Trond-Jomar og Espen. (FOTO:Moi84/CC/Flickr)

– Vi var skeptiske til å begynne med, forteller bestemor Gro (65), men da lokallagsleder Kyle Rasmussen argumenterte med at alternativet var at NAV, de rødgrønne og sosialistene generelt ellers ville sy silkeputer under armene deres, ble all tvil blåst bort. 

Au-pairfangen Mohammad (28) er en av syv personer med mulig tilknytning til Taliban som for tiden befinner seg i Norge. 

– Vi holder ham under oppsikt hele tiden, forteller bestefar Per (63). Vi føler det er tryggere enn å overlate han til NAV, de rødgrønne og sosialistene generelt som gir dem TV, porno og fri narkotika i fengslene. Det er mye våkenetter med en fange i huset, mye babling på araberspråk og mas om ditten og datten, men når mor tar fram vannbrettet blir det tyst som i graven. 

Familien har kun positive tilbakemeldinger til prøveordningen.

– Siv Jensen minner oss stadig om at gutta i Afghanistan sikrer vår frihet, og det er fint for oss å kunne la småguttene Espen (1) og Trond-Jomar (3) få ta del i det nasjonale løftet fra barnsben av. Ingen unge jeg har møtt har vondt av å se hvordan det går med folk som snylter, avslutter Per Brotveit mens han finner frem headsettet med Aleksander Rybaks monsterhit “fairytale” som Muhammad får på seg når det nærmer seg leggetid.

———————————-

Mer gal kvinnes ralling her