– Jeg følte at kvinneskulpturene tok noe av oppmerksomheten bort fra hovedpoenget. Min og andres menns tilfredsstillelse ved å se disse kvinnene, sier en åpenhjertig finansmann Christian Ringnes.

En av mange statuer som blir å finne i Fallosparken til Ringnes. (Flickr/CC/Buckyishungry)

Ringnes viser ivrig fram tegningene til den nye fallosparken. I samarbeid med Riksantikvaren har Ringnes sørget for en lokalhistorisk forankring, ved at Ekeberg-skogen i alle år har vært et yndet område for lokale blottere.

– Denne løsningen vil også bli den billigste for det offentlige, framhever Ringnes.

I samarbeid med mannemagasinet Alfa vil han nemlig holde kostnadene nede ved å legge inn konkurranse om hvem som kan bygge den største fallosen.

– Vebjørn Sand leder, forteller Ringnes og viser fram Sands tegning til monstermasten som skal være bæremast for taubanen fra Bjørvika og opp til Ekebergrestauranten.

– Masten er modellert etter broren Aunes lem.

Det planlagte vannspeilet vil erstattes av en fontene som spruter over 50 meter opp i lufta. Ut av monsterlemmet til Aune Sand. Innholdet vil være det mannlige afrodisiakumet Ringnes-pils.

En statue fra den skrinlagte kvinneskulpturparken er allikevel bevart.

– Det er et overdimensjonert kvinnefavn som besøkende menn kan legge seg i og pleie sine morsbindinger. Perfekt for Alfa sine releaseparties.

Tagged with →