Nok en gang møtte Senterpartiets nestleder, Ola Borten Moe, til et sentralstyremøte med synlige skader. Partileder Liv Signe Navarsete avviser skadene som “psykosomatiske lidelser knyttet til et messiaskompleks”.

Borten Moe lot seg ikke affisere av synlig stigmata på hendene.

Borten Moe lot seg ikke affisere av synlig stigmata på hendene.

Riktignok ble den kontroversielle nestlederen møtt med en varm klem av sin politisk rival, partileder Liv Signe Navarsete. Men politiske kommentatorer avviser at det var hjertelig ment, men at det er så kaldt i Oslo om dagen at selv Senterpartiets politikere omfavner hverandre for å holde varmen.

Ingenting mistenkelig

Borten Moe avviser at det er noe mistenkelig med skadene.

– Nei, de skadene der… Det var bare noe jeg våknet opp med, sier nestlederen og nekter for at den andre nestlederen, han med både “slag” og “vold” i navnet, står bak.

Forklaring på lav oppslutning

Sentralstyret i Senterpartiet er samlet i dag for å diskutere veien videre for partiet. Partiet leter fortsatt etter forklaringen på sin lave oppslutning.

– Til nå har vi bare funnet én eneste forklaring: at få stemte på oss ved valget, fordi få er enige i politikken vår. Men det kan umulig stemme, så vi leter videre! forklarer et opprømt SP-sentralstyre.

 

Tagged with →