BLEKEN-BLOGG: Ja, islam er en fredelig religion. Men hvor mange flere tidligere afghanske presidenter skal bli drept av en bombe i turbanen, før muslimer kvitter seg med denne, ja, respektfulle, men, ja, simpelthen livsfarlige tradisjonen?

Bleken-blogg tar samtiden på pulsen. (Flickr/CC/Sampitech)

Blogger Werner Bleken twitrer privat. Men blogger i full blomst.

Alle muslimer er ikke terrorister. Men alle muslimer er utrolig slepphendte med hvor de plasserer bombene sine.

Mens det i Norge er vanlig å ha en heimeverns-AG-3 eller en jakthagle i klesskapet er det i muslimske land vanlig å ha en bombe i turbanen. Hvis du ikke er kvinne, da har du den ukentlige vannrasjonen i en bøtte på turbanen.

Før han ble rammet av hjerteflimmer, illustrerte Kurt Westergaard på en forbilledlig måte hvor farlig denne årelange tradisjonen er. En lys idé om panarabisk enevelde kan være nok til å antenne en gjennomsnittlig turbanbombe.

Jeg har ingenting i mot muslimer. Men om noen muslimer sitter bak meg på kino og snakker høyt om islamsk revolusjon, da har jeg bare en ting å si: Er dette virkelig noe som ikke kan vente til kinoen er over?

Jeg synes til og med vi kan se mellom fingre på litt av  snikislamifiseringen. Og jeg synes jihad får ufortjent mye negativ oppmerksomhet. Samtidig mener jeg at jihad har mye å lære av Obamas “Yes, we can”-kampanje.

Det blir rett og slett litt for negativt fokus. En vil aldri klare å innføre sharia-kalifater i Vesten uten god gammeldags stå-på-humør. Mullah Krekar, når hadde du sist en skikkelig god latter?

Og i stedet for å forby hijaber, burde en forby bomber i turbanen. Jeg mener: Er det en bombe i turbanen din eller er du bare engstelig for globalisering?

Takk for snikksnakk.

Tagged with →