Hverdagsmennesket Lillemor Hoff (43) fra Aurskog/Høland raser mot Siv Jensen etter at hun som eneste hverdagsmenneske i det sentrale østlandsområdet ikke ble omtalt i Jensens landsmøtetale.

Lillemor Hoff (43): Det eneste hverdagsmenneske sør for Dovre Siv Jensen glemte i sin tale til Frp-landsmøtet.

Lillemor Hoff (43): Det glemte hverdagsmenneske. Foto: Scragz/CC.

– I landsmøtetalen roste hun Anne på kiosken, Trygde-Trine på Aurskog og tamilen med det dritlange navnet fra nordre Høland. Bare jeg ble glemt. Hvordan skal jeg kunne vise trynet mitt på Aurskog-martnan etter dette? spør Lillemor Hoff retorisk.

Hoff mener Jensen viser ekstremt dårlig dømmekraft ved å forbigå henne i talen. – Ikke bare er jeg Aurskogs mest hverdagslige hverdagshelt, understreker hun. – Jeg har også åtte barn, som jeg gladelig hadde sendt til Afghanistan i morra hvis det kunne få dem til å holde kjeft. Og legen kunne fått underlivsundersøkt meg når som helst, ihvertfall han kjekke vikarlegen i Hølandskrysset.

Frps taleskriverteam beklager forbigåelsen på det sterkeste og lover at det ikke skal gjenta seg. – Alle skal med, hand i hand, det har vært vårt ideologiske grunnprinsipp i flere timer nå. Vi fikk det bare noe innihelvetes travelt da Siv plutselig fikk det for seg at hun var for likelønn og alenemødre, sier taleskriverformann-slash-leder Kyle-Stanley Jacobsen.

– Har det gått så langt i detta landet vårt at man må være skjært i klitoris for å nevnes i talen til Siv, avslutter hverdagsmennesket Hoff spørrende.

Tagged with →