Venstre-politiker Abid Raja fikk nok etter en Twitter-debatt med AP-politiker Håkon Haugli og blokkerte Haugli på Twitter. Fraværet av AP-røster ga Raja blod på tann og sent i kveld blokkerte han også inngangen til Folkets Hus.

(Wikimedia Commons/Bjørn Erik Pedersen)

Abid Raja strever med holde tilbake entusiasmen etter sin laud på jussen. (Wikimedia Commons/Bjørn Erik Pedersen)

Ved hjelp av noen sofaputer, en klappstol og en stor bunke med Venstres prinsippprogram troppet Venstres Abid Raja opp på Folkets Hus fast bestemt på å blokkere strømmen av AP-tillitsvalgte på vei ut i offentligheten med sitt tankegods.

OK traff Raja, mens han lente seg standhaftig mot sitt improviserte sosialistvern.

– I de iranske opprørernes navn skal jeg bevise at det går an å ta den virtuelle nettkampen til gatene! hoier Raja.

– Dessverre viser det seg at de fleste AP-folka er på Utøya eller på sommerferie. Men det ser ut som jeg har klart å blokkere inne en ilter liten fotsoldat.  Høres ut som han er nesten på gråten der inne. Tåkar lille AP-fyren er sååla enna!

– Jeg er ikke noen AP-fyr. Jeg er en Securitas-vakt med unger som venter på å hentes hos naboen. Jeg stemmer Frp. Ikke minst nå som de ønske å sende ikke bare asylsøkerne, men hele asylforvaltningen til Afrika. Lukk opp, ellers ringer jeg politiet!

– Særlig. Høres ut som et av Martin Kolbergs mange triks, smiler Raja.

– Du skal få slippe ut om du består statsborgertesten min, din proletar. Til laud!

Etter det OK kjenner skal det iranske prestestyret ha kommet på bedre tanker etter at Raja blokkerte samtlige yppersteprester på Twitter. Prestestyret skal selv forlengst ha blokkert APs Håkon Haugli etter at han la inn grønnfilter på profilbildet og aldri sluttet å mase om det etterpå.

Tagged with →