– Det er på tide å kle seg i Lacoste igjen. Noe annet vil være å gi etter for terroren, sier aksjonistene.

Carl-Fredrik og Wilhelm er lei av å føle seg ukomfortable i sine Franklin Marshall-substituttgarderober. (Flickr/CC/Ottawac)

– Det er snakk om en veletablert merkevare som aldri har tatt side i innvandringsspørsmålet. Det er på tide å reetablere Lacoste som et klesmerke for klassetilhørighet, ikke voldelig nasjonalisme, sier vestkantaksjonistene, som påpeker at pene klær fremdeles er den mest effektive måten for et land uten adelskap til å differensiere mellom klassene.

– Vi må tørre å ta denne debatten!

Ikke tid for moter

Aksjonistene er raske med å uttrykk sin sorg og fortvilelse over hendelsene som rystet landet for tre år siden.

– Dette har definitivt ikke vært en tid for fokus på moter, det skjønner vi også. Av nasjonale hensyn har vi latt være å gå med Lacoste-genserene våre. Men nå som samfunnet vender tilbake til normalen, vil det også være naturlig for oss å vende tilbake til normalen – å gå i Lacoste-gensere.

Uforståelig klesvalg

– En ekte Lacoste-elsker ville aldri gjort noe slikt, sier guttene og forteller at de møysommelig har studert gjerningsmannens manifest uten å finne en forklaring på klesvalget hans.

– Vi har heller ikke sett merket nevnt på det islamkritiske nettstedet Gates of Vienna, men har funnet enkelte referanser på nettstedet Gays of Vienna.

Guttene forklarer at dette er største setbacket for  krokodillen som moteikon siden Crocs ble lansert.

– Krokodillen står for alt terroristen hatet, sier guttene og feller noen krokodilletårer.

Tagged with →