Venstre-landsmøtet på Rica Nidelven Hotell i Trondheim jubler over at partiet stiller til kommunevalget med rekordmange 312 lister. Og rekordmange 3 standpunkt. I hver sak.

- Vi ønsker med dette å imøtegå Frps strategi med "Folk flest". Det er viktig å verne mindretallet mot flertallstyranni, sier Norges politiske leder av "Folk færrest". (Wikimedia Commons/Kjetil Ree)

Trine Skei lanserte landsmøteslagordet “Folk først” til øredøvende avventende holdning på landsmøtet. Slagordet er en forkortelse av Venstres nye handlingsprogram “Folk først – standpunkter etterpå”.

Kall det krig

Skei Grande har de siste dagene markert seg kraftig i mediene med å kritikk av Regjeringen for ikke å kalle Libya-intervensjonen for en krig.

– Det er helt avgjørende at vi kaller dette en krig!

– Men er Venstre for eller mot krigen?

– Det er ikke lett å si sånn på stående fot.

Teltleir

Møtearrangørene har satt opp en provosorisk teltleir utenfor Rica Nidelven Hotell.

– Det er ikke noe ekstraordinært. Bare standard prosedyre rundt Venstre-arrangement, for å ta imot den tradisjonelle velgerflukten.

Venstre-lederen fortalte stolte at partiet endelig har funnet en sak å samle seg om – Datalagringsdirektivet. De har derfor startet aksjonen “Stopp Datalagringsdirektivet – i hvert fall for en stund og så heller start det igjen etterhvert hvis det er så viktig for dere”.

Tagged with →