"Den nye vinens" pressetalsmann Per Heimly (bildet) sier Aris lysfontene har sluknet og at det nå bare er englene inne i Märthas hode som får tilgang til hans litterære univers. (Foto: mskogly/Flickr/CC

Ari Behn og hans stab satt i natt i krisemøte for å drøfte hvordan de siste dagers dramatiske angrep på Behns person skal møtes. I en foreløpig pressemelding fra forfatterens skjulested i Lommedalen heter det at den svært vellykkede personlige vendettaen nå utvides til kollektiv avstraffelse av nasjonen Norge.Forfatteren og livsnyteren, også kjent som ektemannen til “verdens mest sexy kvinne”, erkeengelen Märtha, innleder bokboikott av det norske folk med umiddelbar virkning.

– Det blir ingen flere bøker fra Ari. Han er snurt og vil ikke lenger gi sine tankegaver til befolkningen, forklarer et sentralt medlem av hybrisgjengen “Den nye vinen”. At vinen strengt tatt begynner å oksidere ser ikke ut til å ha lagt noen demper på det lystige gravølet for befolkningens tilgang på luftige tanker Ari spontant dro i gang like etter at Emma Tullallah var i seng.

– Nu, jäklar!, runget det utover Lommedalens dype skoger helt inn i morgentimene. Ari har i dag ikke vært tilgjengelig for kommentar.

Tagged with →