(Flickr/CC/Photojenni)

(Flickr/CC/Photojenni)

Verden trekker igjen pusten etter at den etterlengtede våpenhvilen mellom de stridende partene, Behn og Grimstad, nå er brutt. Begge parter melder om store tap av anseelse og alvorlige brudd på folkeskikken.

Det var Grimstad som i går brøt våpenhvilen ved å kommentere at Behn var for uviktig for ham å kommentere. Behn gikk raskt på offensiven ved å kommentere at han nektet å kommentere Grimstads ikke-eksisterende kommentarer.

Nestleder i Norges Narsissistforbund (NNF), Sverre Dal Brækk, ber nå partene besinne seg.

– Jeg er veldig skuffet over at to av våre mest framtredende medlemmer skaper dårlig omdømme for oss narsisster. Dette vil vi ta opp på vårt ukentlige medlemsmøte “Ikke-anonyme narsisster” mandag, det viktigste bli-sett og bli-sett-treffpunktet for miljøet vårt. Vi narsisster har mer enn nok med oss selv om ikke vi skal rette vår oppmerksomhet på disse to, sukker Dal Brækk.

– Dette er for en borgerkrig å regne i vårt miljø, og må ta slutt straks. Hva blir det neste? Jeg frykter at Ari kan kle opp barna sine i blodige skjortler og paraderer langs Karl Johan, avslutter Dal Brækk før han igjen går over til å snakke om seg selv. Eller at Grimstad gjør alvorlig av å publisere sitt manus “Æ har så lyst te å dains me mæ”.

Les også: Roser Behn for åpenhet

Les gjerne om viktigere ting her og her og her. Ikke her.

Tagged with →