Den halvt japanske superstjernen Hello Kitty ble natt til onsdag kastet i glattcelle etter en fuktig barrunde i Los Angeles med skandalebefengte Paris Hilton. – Kitty ble lurt, hevder faren.

GOODBYE KITTY: Med Kitty som taust vitne snublet Paris Hilton nok en gang i sitt eget liv. Minutter senere ble de begge kastet i glattcelle etter å ha forsøkt å få plass til alle gjestene i Kittys knøttlille bil - i fylla. (Foto: John Crapotnik/paparazzi press)

Kitty, som i likhet med Paris Hilton ble verdensstjerne over natten uten å ha utrettet noe som helst, har til nå fremstått som selve dydsmønsteret blant superstjernene. Hun har vunnet småbarns hjerter og småbarnsforeldres lommebok. Nå kan uskylden være tapt for alltid.

Kittys far og manager, Col. Joe Kitty, avviser kategorisk ryktene om nok en barnestjerne på skråplanet.

– Hello er en omsorgsfull og kristen tenåring som elsker å ri på hester og synge i kor på fritiden. Hennes store forbilder er moren, bestemoren og Mor Theresa, og hun hadde ikke engang hørt om Paris Hilton før hun ble tilbudt rosa “brus”.

Kitty ble sluppet mot kausjon og fire timers opphold ved North Larsen Rehab Clinic i Alaska.

– Nå må vi se fremover. Kitty skal i gang med å designe 376 forskjellige rosa plagg i Hennes & Mauritz’ vårkolleksjon, gi ut hitsingle med Justin Bieber og bli goodwillambassadør for Sør-Sudan, sier Col. Joe Kitty som forsikrer fansen om at ingen utsalgssteder vil gå tomme for Kitty-produkter som følge av hendelsen.