FN melder at de kommer til å sette USA under administrasjon fra høsten 2011 til etter valget i 2012. Tiltaket settes i verk for å beskytte jordkloden mot trusselen fra nok en ubrukelig president i verdens mektigste land.

Herfra skal USA administreres fra 2011.

Herfra skal USA administreres fra 2011.

Det er spekulasjonene rundt et mulig presidentkandidatur fra George W. Bushs lillebror Jeb som har satt fart i planene. Jeb Bush ble verdenskjent da han som Florida-guvernør sørget for at broren ble president i 2000 selv om han tapte valget. Han er ivrig deltaker i de mange tvilsomme forretningsaktivitetene til Bush-familien og tjener for tiden rundt 100,000 kroner daglig som styremedlem i et svindelmistenkt helseforetak.

Verdens Helseorganisasjon (WHO) skriver i en rapport at det amerikanske folk kan ha pådratt seg kollektive skader på frontallappen etter lang tids overkonsum av tynt øl, countrymusikk og idretter med uforståelige regler. Dette skal ha gjort amerikanerne ute av stand til å ta vare på seg selv. Det er derfor en reell risiko for at en ny Bush velges fire år etter at den forrige ble stemt ut som tidenes mest upopulære president.

– Verdenssamfunnet har mistet tilliten til at amerikanerne vet sitt eget beste, sier en toppdiplomat i FN til Opplysningskontoret.

– Vår statistikkavdeling har beregnet at jordens tåleevne vil overskrides ved fire nye Bush-år. WHO rapporterer at det samlede blodtrykket i verden vil stige med 13 prosent i ren irritasjon. Produksjonen av sprengeferdige islamister vil mangedobles. Ethvert land med dårlige venner og et minimum av naturressurser står i fare for å bli “demokratisert”. Ikke minst må vi leve med store mengder dårlige imitasjoner, umorsom satire og nye paranoide Michael Moore-filmer. Å sette USA under administrasjon er derfor et vanskelig, men nødvendig tiltak for å sikre menneskehetens fortsatte eksistens.

– Vi ser ikke på dette som en varig løsning, snarere som et slags AMO-kurs, en attføring til den sivilserte verden, avslutter FN-diplomaten.

En talsperson for det republikanske partiet innrømmer motvillig at FN-initiativet er nødvendig: – Vi må vel bare innse at vår dømmekraft er kronisk svekket. Vi stoler ikke på FN, men vi har enda mindre grunn til å stole på oss selv.

Stem på Bloggrevyen

Tagged with →