En mann som mener en feiloversatt bok skrevet for nesten 2000 år siden er den mest pålitelige guiden til det moderne liv, kaller Märtha Louises forslag om å sende engler til Japan for “vrøvl”.

Menn i kjole sier de søteste ting. (Foto: Francisco Osorio/Flickr/CC).

Mannens utsagn på Facebook i går ble tatt på alvor og gjengitt i riksdekkende medier på tross av at han hver søndag ikler seg kjole og hevder en usynlig mann i himmelen kan se deg til enhver tid, også når du er på do.

– Mener Märtha Louise at englene sov eller var på ferie da tragedien skjedde? spurte mannen, som mener man kan spise kroppen til en mann som levde for lenge, lenge siden ved å putte noen spesielle kjeks i munnen og dermed takke ham for at han døde for å utslette synden som oppsto da en kvinne spiste et eple.

– Det ville jo nesten være like sprøtt som å mene at… Gud sov under jordskjelvet og ingen kom på å vekke ham med bønn?

– Det en viktig forskjell mellom å mene at det hjelper å be for noen og å sende engler. Kjempekjempeforskjell.

– Jeg kommer sikkert på hva det er i morgen, skrev mannen som er kjent for å hevde at Gud både er allvitende, allmektig og god, selv om han tydeligvis ikke orket å stoppe jordskjelvet i Japan.

Samtidig meldes det fra offisielt hold at Guds veier den siste tiden er blitt så uransakelige at det skal være aktuelt å be om ransakelsesordre.

Tagged with →