bloggbyline-bodilOpplysningkontoret avdekker at Oslo SVs Akhtar Chaudhry har latt seg inspirere av Barack Obama, og tar i bruk ny teknologi for å verve velgere. VG satt oss på sporet ved å avsløre at minst fem nyinnmeldte tilhengere av Oslo SV har ikke betalt innmeldingsavgiften selv.
 

Bli en gratis SVer du også!

Bli en gratis SVer du også!

 

Opplysningkontoret har sittet i telefonen i hele dag, og kan avsløre hvordan dette var mulig. Vi har testet ut den samme teknologien som Chaudhry bruker (stemmefordreining, mumling, forsnakkelser, matpapir foran telefonrøret, etc), og har vervet fem nye medlemmer til SV i samme slengen. Det er uvisst om disse vil støtte Heikki Holmås-fraksjonen eller Akhtar Chaudhry-fraksjonen. Slik forklarer noen av de nye SV-medlemmene hvordan de kom inn i partiet:

– Chaudry ringte meg og spurte om jeg ville ta en kopp te. Jeg hørte ikke det siste han mumlet på slutten av setning, men jeg takket ja likevel. Jeg var jo te-tørst. I ettertid viste det seg at jeg takket ja til SV-medlemskap, sier Zandra Mahmood fra Grønland.

-Vi hadde akkurat flyttet inn i ny leilighet, og Chaudry ringte meg for å gratulerer. Han hadde en gave å gi familien og spurte om han kunne sende den i posten, han hadde ikke tid å komme bortom akkurat da. Noen dager senere fikk jeg disse SV-papirene i posten, og jeg ble egentlig litt sur. Ikke særlig hyggelig innflyttingsgave, sier Mohammed Mardhi, fembarns faren som til og med har fått innmeldt datteren på 6 måneder i SV.

– Jeg snakket med Chaudry i forrige uke, og vi diskuterte T5PC og hvor utrolig bra det konseptet var, før Jim Volden rota det til. Chaudry sa at han hadde hørt om et lignende pyramidespill og spurte meg om jeg var interessert. Jeg trengte ikke en gang betale noe, bare si ja. Klart jeg svarte ja til det, men jeg synes avkastningen har vært litt dårlig i Sosialistenes Vennepyramide, sier Iran Hanque fra øvre Groruddalen.

Chaudhry mener noen i SV har lekket listen over nye medlemmer til avisen.

– Dette er Norges lille Watergate. At noen fra vårt partikontor eller noen tillitsvalgte har lekket fortrolig informasjon om våre medlemmer til avisen, sa Chaudhry til TV 2 lørdag, i følge Dagbladet.

(Disclaimer: Opplysningskontoret er blant de mange nye SV-medlemmene som ikke har betalt medlemsavgift. Chaudry ga oss noen bossekker med panteflasker forleden og ba oss sette pengene inn på en konto. Vi trodde beløpet gikk til en pakistansk pikeskole, men to dager senere fikk vi medlemspapirene fra SV i posten).

Ny utvikling i saken her

Tagged with →