Med jevnlige terrorangrep, statskupp og naturkatastrofer sitter mange med følelsen av at verden blir et verre og verre sted. Men, som disse totalt innholdsløse grafene viser, sier statistikken det stikk motsatte: Verden blir bare bedre og bedre!

Bare se på dette diagrammet. Mens de fleste tror det har blitt flere dårlige ting enn bra ting i verden, viser denne statistikken at det faktisk var flere dårlige ting før i tiden, mens det er flere bra ting nå. Utrolig!

dårlige bra ting

Vi hører altfor ofte om terrorangrep i media, og du er kanskje blant dem som tror det blir stadig flere av dem. Men hva sier egentlig statistikken? Forbered deg på å bli overrasket! Neste gang du møter en som sier det blir mer terror i verden, be ham forklare hvordan det er mulig at antallet terrorangrep begått av venstrehendte kortvokste har gått dramatisk ned siden 1980-tallet!

kortvokste

 

 

Hjerte betyr kjærlighet, og som denne oppløftende, men fullstendig irrelevante statistikken viser, bruker stadig flere amerikanske selskaper hjerter i logoen sin! <3!

heartgraph-920

Kilde: emblemetric.com

 

Og så har vi denne grafen vi fant på Internett. Den er på fransk, så vi er litt usikre på hva den viser, men det kan i hvert fall ikke være tvil om at ting går i riktig retning! Ta den, pessimister!

Kilde: artgoldhammer.blogspot.com

Kilde: artgoldhammer.blogspot.com

 

Så der har du det! Kurvene peker oppover og ting blir bedre, ikke verre! Husk å DELE og LIKE slik at dommedagsprofetene kan få seg en midt i fleisen!