På sin siste arbeidsdag lanserte avtroppende president George Bush en ny strategi for å bekjempe det han kalte for USAs fremste sikkerhetspolitiske fiende: trekkfugler.

Ondsinnede fugler i kamikazeformasjon. (Flickr/CC/Picture Perfect Pose)

Ondsinnede fugler i kamikazeformasjon. (Flickr/CC/Picture Perfect Pose)

Etter det Opplysningskontoret kjenner til skal det amerikanske CIA ha funnet flere hjemmelagde videoopptak med trekkfuglene innblandet i flystyrten til et United Airlines-fly i forrige uke. President Bush var ikke sein med å flytte USAs sikkerhetspolitiske fokus fra al-Qaida til nord-amerikanske trekkfugler.

I et av opptakene Opplysningskontoret har fått tilgang til, uttrykker kanadagjessen ”Abu Marky Mark” at han er lei av å se sine ”blodsbrødre” kyllingene bli fanget i bur og ende sine liv som McNuggets i en ”kynisk vestlig handelsimperialisme av aller verste sort”. Videoopptaket avsluttes med at en samling gjess kvekker Lynyrd Skynyrds ”Free Bird”.

Den fremste utfordringen for amerikanske myndigheter vil trolig være å stoppe fuglene på grensen. Den jaktglade avtroppende visepresident Dick Cheney vil ble ansatt på heltid med å prøve å plaffe ned alle forbipasserende fugler som prøver å skite på frihetsstatuen idet de entrer landet.

Les mer om Obamas innsettelse her.

Les også: Obama innsatt: Verden kan endelig kalle svarte negre igjen

Tagged with →