Tre mannlige tv-seere gikk i samlivsbrudd under dagens etappe av Tour de France. Ekspertene tror at nordmannen Geir-Arve Rotnæs’ brudd denne gangen vil vare helt til mål.

Geir-Arve Rotnæs viser hvordan han sjonglerer sømløst mellom Tour de France og Eurosport sandfotball i reklamepausene. (Flickr/CC/Freddyboy)

– Dette var ikke helt uventet. Det er en spesielt lang etappe, og vi er allerede mange dager ut i årets Tour, sier TV2s ekspertkommentator Johan Kaggestad.

– Jeg vil imidlertid ikke gi sykkelsporten all skylden. I tillegg til timelang tv-titting de siste dagene, har alle de tre i brudd nesten en hel måned med fotball-titting bak seg.

Namsosingen Geir-Arve Rotnæs var også i brudd på samme etappe i fjor.

– Denne gangen tror jeg nok Geir-Arves brudd vil vare helt til mål, sier Kaggestad.

Dårlige forberedelser
Rotnæs tok seg tid til å snakke med OK under bruddet.

– I fjor gikk det greit å hente inn bruddet. Men i år er jeg redd jeg ikke har gjort gode nok forberedelser. Jeg vegret meg for mye i overgangen mellom fotball-VM og Tour de France og klarte nok aldri helt å tydeliggjøre overfor kona at nye tre uker i Stressless’n venta, sier Rotnæs.

Idet Rabobank-rytterne i hovedfeltet samler seg til et rykk reiser Rotnæs seg i tv-stolen og skvulper enda litt mer øl på den brunprikkede bruddtrøya.