FNs utsending til Afghanistan, de Mistura, slo i dag fast at krenkede mennesker ikke kan bebreides om de dreper litt. FN kommer nå krenkedes behov for hevn i møte med den nye FN-styrken UNIKRENK, som skal slå ned på tankeforbrytelser og gi militær støtte til krenkede. – Gode nyheter, sier nærtakende med skjøre selvbilder og voldelige tendenser verden over.

FNs nye UNIKRENK-styrke på patrulje. (Foto: facemepls/CC).

Forstander i menigheten Ekstremt Nærtakende, Ravende Gale og Voldelige Sistedagershellige, Einar B. Lund, mener FN-tiltakene er “på høy tid”.

– I vårt evangelium er det strengt forbudt å avbilde Alexander Rybak, Charlie Sheen eller Tone Damli Aaberge fra høyre. Man kan knapt forestille seg de krenkelser vi har blitt utsatt for i hver eneste utgave av tabloidavisene. Lenge har vi båret vår lidelse i stillhet og verdighet.

– Men i dag har vi feiret med marsipankake og kaffe, sier Lund- Og nå har vi ringt etter en FN-konvoi som kan eskortere oss, en granatkaster og 20 bensinkanner til Dagbladets redaksjon.

Også i verdens fengsler er det stor jubel i dag. Voldtektsmann Bjørn Brunby sier han er glad aktiviteten hans endelig har fått tydelig  støtte fra FN.

– Det er godt å høre de Mistura slå fast at voldtektene ikke var min skyld, men en naturlig konsekvens av krenkende seksuell avvisning, sier han til Opplysningskontoret, i ferd med å forberede sitt nye liv i frihet.

Samtidig deployeres nå tusenvis av soldater fra FNs nye krenkelsesavvergende styrker UNIKRENK i samtlige medlemsland.

Styrkene fikk i går mandat til å gripe inn overfor personer som driver respektløs krenkelse av folks skjøre selvbilder gjennom blasfemiske handlinger, ytringer eller andre tankeforbrytelser, og legge til rette for at personer som opplever noe leit kan få sin rettmessige hevn.

Mandatet forventes oppfylt så snart menneskeheten har utslettet seg selv rundt neste torsdag.