En gruppe taggere fra Stovner vil følge opp Christian Ringnes kunstparkinitiativ: De er villige til å bruke så mye som 300 kroner på spraybokser så lenge Oslo kommune tar seg av vedlikeholdet av taggingen.

T-Roxx og de andre filantropene fra Stovner er klare for å forskjønne Frogner. (Foto: whatleydude/Flickr/CC).

– Vi er villige til å satse lommepengene våre på dette prosjektet. Det eneste vi krever tilbake fra kommunen er at de driver litt vedlikehold og forhindrer eventuelle forsøk på å male over taggene våre, sier tagger T-Roxx (19).

– Kommunen har bare latt bydelen forfalle i sjelløs funkisminimalisme og besteborgerlig forråtnelse, utdyper T-Roxx. – Signaturene våre vil bli en betydelig oppgradering av det som i dag er et dritkjedelig boligstrøk.

Taggerne understreker at de bare kommer til å tagge ca. 90% av husene på Frogner. I tillegg vil de bygge ut en sammenhengende skateboardrampe fra Gyldenløves gate til Majorstua for å bedre framkommeligheten.

Byrådet har foreløpig ikke besvart henvendelser verken fra taggerne eller en lokal Skarnesfilantrop i ungdomsskolealder, som har tilbudt seg å tegne kjempepeniser på alle skulpturene i Vigelandsanlegget for egen regning.

Ungdommene avviser at taggeparken vil ødelegge det skjøre økosystemet på Frogner: – Vi lover  å respektere den særegne Frognerfaunaen av hvitvinsdrankende husmødre, mørbankede au pairer og Høyrevelgere, understreker T-Roxx.

(@elling_fragatas bidro til denne artikkelen uten å vite det).