Dette kan bli den siste nyheten du leser på Opplysningskontoret på en stund: Justisminister Knut Storberget har besluttet å stenge nettsiden ettersom den over lang tid har krenket menneskers religiøse følelser. OKs medarbeidere ble arrestert i en koordinert politiaksjon i dag morges, og ventes å bli dømt til hardt straffarbeid og rehabilitering i Sarons Dal.

Politiet slår til mot Opplysningskontoret kontorer i morgentimene (Foto: Flickr/CC)

Politiet slår til mot Opplysningskontoret i morgentimene (Foto: Flickr/CC)

Opplysningskontoret har tidligere harsellert over kirkens fåfengte forsøk på å bevise Guds eksistens, vestkantkonvertitter som ikke synes katolisismen er dekorativ nok , sure prester og både kjedelige og pedofile muslimer. Dette blir det nå en brå slutt på, ettersom det er i strid med den nye loven som skal erstatte blasfemiparagrafen.

– Religion er ikke noe å tulle med, sier justisminister Knut Storberget. – Vi sender med dette klart signal til norske satirikere om at vi fra nå av bare vil ha oppbyggelig, familievennlig humor. Jeg ler fortsatt godt av Leif Juster-monologer, VG-ordspill og svensken, dansken og nordmannen-vitser, og det oppfordrer jeg alle andre til å gjøre også.