I Stabæk-fansens medlemsblad listes det opp en rekke homofile kjendiser som er uønsket på stadion. Leder for Stabæk-fansen, Chr. Münthe-Kaas, ber nå om unnskyldning. Og litt mer.

– Hvorfor advarer dere mot disse navngitte homofile?

– Det var rent humoristisk ment. Ironi, faktisk. Og ironi er jo å si det motsatt av det en mener. Så vi mener rett og slett at de aktuelle homofile kjendisene er de vi aller helst ønsker å se på stadion. Ingenting hadde gledet meg mer enn å se Nannskog banke inn vinnermålet og kjenne Finn Schjølls tøyleløse fotballglede mot låret mitt.

(Flickr/CC/Tiseb)

Stabæk-fansen slik du nå må venne deg til å se dem. (Flickr/CC/Tiseb)

– Så det stemmer altså ikke at dere er homofobe?

– Ingenting kunne vært lengre unna sannheten! Hvorfor tror du vi heiet på Stabæk alle de årene i de lavere divisjonene? Fordi vi liker fargene deres og fordi de alltid har fylt opp spillerstallen med feminine svensker.

– Så, ikke bare er dere ikke homofobe, dere er faktisk selv litt sånn der du vet?

– Bare kom ut å si det du, det gjør vi! Homofile! Hvorfor tror du ellers vi ønsket blått kunstgress på vår nye stadion? Azurcyanblått, faktisk. Om du ikke tror meg, så hør bare på den nye supportsangen vår: ”Vi gir alt, alt for Stabæk, puler menn om vi må, vi har svart og blå bh, når vi heier sammen får vi stå, på Nannskog vil vi gjerne klå”.

Münthe-Kaas presiserer imidlertid at ikke alle Stabæk-fans er homofile. Noen har en sjelden medisinsk tilstand som bare kureres av mannlig massasje.

– Og jeg håper for Guds skyld at ingen av spillerne er homo. Da risikerer vi både at de får gult kort for overdreven feiring av mål, straffe for holding i feltet og at de ikke vil takle spillere de synes er søte.

Tagged with →