Realitykjendis Linda Sendeflaten (29) opplevde i forrige uke å få lett feber og sår hals. Deretter var hun forkjølt i tre hele dager. Nå skriver hun bok om opplevelsen. – Som forbilde for unge mennesker føler jeg et ansvar for å dele mine erfaringer, sier Sendeflaten til Opplysningskontoret.

Linda Sendeflaten (24) våknet en morgen til alvorlige forkjølelsessymptomer. Nå forteller hun sin dramatiske historie i boken "Forkjølt, jeg? Kødder du?" (Foto: sansreproache/Flickr/CC).

Linda Sendeflaten (29) våknet en morgen til alvorlige forkjølelsessymptomer. Nå forteller hun sin dramatiske historie i boken "Forkjølt, jeg? Kødder du?" på Kagge Forlag (Foto: Sansreproache/Flickr/CC).

Sendeflaten ble landskjent da hun hadde trekantsex med Storbonden og Førstekjempen i sesong 8 av Farmen. Nå håper hun å kunne bruke sin kjendisstatus til å hjelpe andre til å komme seg gjennom den tunge forkjølelsesdiagnosen: – Hvis jeg kan hjelpe bare ett eneste forkjølt menneske, er alt strevet verdt det, understreker Sendeflaten, som fikk hjelp til å føre boka “Forkjølt, jeg? Kødder du?” i pennen siden hun sliter litt med rettskrivingen.

Hun legger ikke skjul på at støtte fra de nærmeste har vært nøkkelen til å komme seg gjennom sykdommen: – Jeg hadde nok ikke klart meg gjennom denne vanskelige tiden uten kjæresten min Remi, sier Linda. – Han droppet faktisk å dra på byen en av kveldene for å være hjemme med meg. Det er godt å føle seg så verdsatt, selv om han endte opp med å surfe etter porno på Internett.

– Jeg tror det er viktig for folk å se at også kjendiser kan blir forkjølte. Vi er jo tross alt bare mennesker vi også, bare litt mer interessante og glamorøse, avslutter Sendeflaten.

Tagged with →