bloggbyline-gravem1
Fremskrittspartiets nestleder Per Sandberg skriver i Dagbladet i dag at “det er ikke noe hemmelighetskremmeri, noe hokuspokus eller noe skjult ved Frp’s politikk“. Men forteller Sandberg hele sannheten?

I en oppsiktsvekkende avsløring kan Opplysningskontoret i dag bringe deg nyheten om at FrP-koden er knekt. Det er Dagbladets tidligere IQ-ekspert Jola Sigmond, også kjent som “Skandinavias smarteste mann”, som står bak bragden.

Ifølge Sigmond er Fremskrittspartiet slett ikke noe politisk parti, men et kynisk markedsføringstriks fra matvareprodusenten Stabburet. Frp er et spinoff-produkt for å fremme salget av deres viktigste merkevare, Grandiosa-pizzaen.

– Det har jo lenge vært en suspekt kobling mellom Fremskrittspartiet og Stabburet. I fjor brukte Siv Jensen store deler av landsmøtetalen sin til å snakke om sin kjærlighet til Grandiosa-pizzaen, kort tid etter at hun fastslo overfor NRK at Grandiosa er vel så bra som biff. Også ved andre anledninger har Jensen gnålt om at hun både kjøper og spiser Grandiosa.

Men Attac-pinup Magnus Marsdal visste lite om hvor nær han var sannheten da han hevdet at FrPs høye oppslutning handlet om “respekt for Grandiosa” .

Sigmonds oppdagelse skjedde ved en tilfeldighet: – Her om dagen kjøpte jeg for en gangs skyld en Grandiosa-pizza. Idet jeg skulle betale i kassa, blei jeg oppmerksom på budskapet som skjulte seg i pizzaens strekkode.

FrP-koden

– Dersom man bytter ut tallene i strekkoden med bokstavene i tilsvarende posisjon i alfabetet, framtrer et oppsiktsvekkende subliminalt budskap (se illustrasjon). – Grandiosa-pizzaens melding er: ”Magnus Marsdal, Martin Kolberg – Maksimal Oppmerksomhet” – noe som jo utvilsomt ville tjene Fremskrittspartiet. Jeg sjekket deretter Grandiosa Taco-pizzaen, som viste ”Global Oppvarming – Flere Fordeler Enn Ulemper”, mens man i strekkoden på ”Full pakke” kunne lese ”Deporter Alle Sotrør Til Bjørnøya Umiddelbart”.

– Stabburet har benyttet Grandiosa-pizzaen for å spre FrPs budskap til befolkningen. Når Siv Jensen blir statsminister, og hun fortsetter å prise Stabburet-produkter offentlig, vil jo markedsføringsverdien være enorm.

Jola Sigmond er på sin side svært tilfreds med å ha knekt FrP-koden før kollega i Magasinet Anne Lene Johnsen. – Jeg tipper Dagbladet angrer i dag på at de ga en helside til den dama med en IQ på skarve 188, mens jeg må ta til takke med noen usle nøtter bakerst i bladet.

Tagged with →