(Flickr/CC)

(Flickr/CC)

Vellykket fremmedkulturell, Tommy Sharif, fikk i helga tilslaget på det nå demonterte Kollen-tårnet, også kalt “Diamanten”. Bare timer senere ble dekkgiganten observert på Karl Johan i ført det det historiske Kollen-tårnet i en gullkjede rundt halsen.

– Det var enten det eller festet på en ring til dama, men hun følte nok det ble litt for prangnende, sier en stolt Sharif.

Anerkjente rasister sier til Opplysningskontoret at denne nyheten er så overveldende at det enda ikke har gått opp for dem. Men at når de endelig får tenkt seg om, vil det trolig være det mest provoserende de noensinne har hørt.

Etter Sharifs handel sitter mange profilerte nordmenn skuffet tilbake. Gørild Mauseth ville gjerne brukt den til nakenscene oppå en haug med uvaskede hoppdrakter fra den tysk-østerriske hoppuken, Petter Solberg ville brukt det som karosseri, Petter Stordalen ville ha den for å ha den, Stortinget ville føre riksrettsaker i den, Utenriksdepartmentet ville avvente utviklingen i den og Rune Rudberg ville pule i den.

I Opplysningskontoret er skuffelsen også til å ta og føle på. Selv ville vi sjøsatt Kollen-tårnet og seilt ut fjorden med to av hver dyrerase til sentralbanksjefen hadde satt ned renta et halv poeng slik at vi endelig kunne komme i gang med livene våre her i dette landet. Forresten, vi ville vel bare kastet bort livene våre likevel.

Mer om saken her og her.