Esso Borre (foto: A. Andedam)

Esso Borre (foto: A. Andedam)

Fire trailersjåfører og to tilfeldig forbipasserende tilknyttet Horten FpU døde momentant i det de i formiddag passerte Esso stasjonen på Borre i Vestfold.

 

– Det er jo et unødvendig skår i gleden at folk dør av bensinpris-sjokkglede utenfor pumpene mine, sier innehaver av stasjonen, Bent-Marten Glenne til Opplysningskontoret. Glenne legger til at hans varmeste tanker går til familiene til de omkomne og kutter jovialt av ytterligere 10 øre i prisen for de pårørende og deres nærmeste slekt med 24 timers virkningstid.

Flere steder i landet er det meldt om spontane bensinprisfester og ingenting tyder på at festlighetene roer seg de neste dagene. Den mest spektakulære hendelsen fant sted i Stavanger hvor samtlige polititjenestemenn forlot sine poster for å fotografere hverandre mens de sprutet Champagne under priskiltet på den lokale Statoil-stasjonen.

Det kriserammede A-hus sykehus melder på sin side om sprengt kapasitet på traumemottaket etter at 264 Taxisjåfører så langt er bragt inn med alvorlige sjokkliknende tilstander. De fleste ute av stand til å gjøre rede for seg.

Hvordan feirer du prisfesten? Send dine tips til Opplysningskontoret og bli med i trekningen av et fullskala Statoil-prisskilt med “9,37” støpt i Bronse.

Tagged with →