Europas hardt prøvede børser skjelver etter Pentagons offentliggjøring av satelittbildene som angivelig viser at Aserbajdsjan om kort tid er i stand til å gjennomføre grusom sangkonkurranse.

BEKYMRET: Pentagontalsmann Eric Wesson med satelittbildet som viser at Aserbajdsjan kan være timer unna å utvikle aldeles grusom sangkonkurranse. (FOTO:OK)

-Det er med stor bekymring vi konstaterer at diplomatiet har feilet i forsøket på å tvinge Aserbajdsjan til å oppgi planene om å utvikle sangkonkurranse blottet for relevante musikalske kvalitetskriterier, sier UD-talsmann Frode Brandtzæg.

DETALJERT: Komplekset som har kapasitet til å lamslå et allerede skakkjørt Europa inneholder alt som skal til for å skape en skrekkelig opplevelse for millioner av mennesker. (FOTO:Pentagon)

PST nekter å bekrefte rykter om at norsk etteretning allerede gjennomfører skadebegrensende operasjoner på Aserbajdsjansk territorium.

– Klok av skade går vi ikke ut med slik informasjon, men vi kan forsikre om at vår agent i Baku er mesterlig forkledd som turist fra et nærliggende land, iført lokal sixpence og åpen, hvit skjorte, slik skikken er i denne regionen.

Aserbajdsjanske myndigheter nekter på sin side for sangkonkurransebeskyldningene.

-Vi har hele tiden vært åpne om at disse anleggene utelukkende anriker uran, sier en talsmann for det korrupte regimet som resolutt markerer at samtalen er over.

-Ned med demokrati og menneskerettigheter!, Aserbajdsjan deux points!

Tagged with →