bloggbyline-gravem2

KABUL (Opplysningskontoret): Opplysningskontorets graveavdeling kan i dag gi deg sannheten om hvorfor Kari Traas trusestunt i Afghanistan ble stoppet.

I følge Dagbladet har Kari Traas PR-avdeling fått med seg at det bestilles store mengder dameundertøy til den norske styrken i Afghanistan, og de har til og med skaffet til veie “kvinnelige soldater som var villige til å stille opp i media for å vise hvordan Traa-trusene matchet stridsuniformen”. Forsvaret skal ha stanset trusestuntet fordi “vi følte at det ble helt feil dersom de skulle gå ut i media og si at «jentene i Forsvaret foretrekker Kari Traa». Andre jenter i Forsvaret foretrekker kanskje helt andre truser”.

Men er dette hele sannheten? Opplysningskontorets bildebevis viser de fire jentene før fotoshooten. Det er lett å være etterpåklok, men når vi vet at Taliban har begynt å bruke infiltrasjon som strategi, burde kanskje dette bildet vekket en viss mistenksomhet.

norway1taliban2
Finn én feil.

Det var likevel ikke før jentene skulle posere i undertøyet at Kari Traa-teamet skjønte at noe var galt. – Alt var feil, sier en anonym stylist.

talibanmodell

– Vi ba modellen om å gi oss et “kom-og-ta-meg-blikk”. Men dette bildet sier jo mer “gå og spreng deg”. Og riktignok er kroppshår på vei tilbake, men selv for oss går det en grense.

Modellen, som kalte seg Michelle Angelica, viste også klare primadonnanykker: – Da vi ba ham om å fjerne turbanen truet han med å halal-slakte oss. Da vi forsøkte å få ham til å rette opp ryggen, kalte han oss skitne horer og kastet batterisyre på oss. Ikke ville han snorte kokainen vi tilbød ham heller, han insisterte på å nyte medbrakt opium.

Etter en rask kjønnstest ble det slått fast at modellens egentlige navn var Mustafa al-Haram, en transseksuell geitebonde fra Kandahar-regionen. Til Opplysningskontoret sier Mustafa: – I ettertid kan jeg se at interessen min for Kari Traa-undertøy hadde gått for langt og blitt til en besettelse. Men når du først har hatt på deg en truse i vannavstøtende tweed, er det ingen vei tilbake.

Mustafa al-Haram blir tradisjonen tro steinet til døde en av de nærmeste dagene. Til Opplysningskontoret uttrykker han glede over å snart kunne boltre seg i villige jomfruer og kanskje plukke opp et og annet undertøystips.


Flere motetips får du her og her. Les mer om halvnakne damer her.

Tagged with →