Statoilstasjoner over hele Sør-Norge øker nå varebeholdningen på skillingsboller for å imøtekomme det framtidige behovet til den kjente slikmunnen Reiten (Flickr/CC/Moonhouse)

Statoilstasjoner over hele Sør-Norge øker nå varebeholdningen på skillingsboller for å imøtekomme det framtidige behovet til den kjente slikmunnen Reiten (Flickr/CC/Moonhouse)

Kritikken blant aksjonærene i StatoilHydro stilnet da det i dag ble klart at hele pensjonen til avtroppende toppleder Eivind Reiten må løses ut blant vareassortisementet i landets Statoilstasjoner.

– Jeg ble vel først litt overrasket og skuffet, innrømmer Reiten til Opplysningskontoret.

– De opprinnelige planene om et sommerhus i Provence, et basseng fylt med pengesedler og egen romstasjon på Venus må nok vrakes. Det vil si, jeg kan jo for så vidt fylle et basseng med alle gavekortene, sier Reiten som stopper innom Opplysningskontorets Oslo-kontor på vei hjem fra jobb på en gaffeltruck lastet med gavekort merket StatoilHydro.

– Jeg får bare gjøre det beste ut av det. På veien hjem skal jeg stoppe innom Statoil-stasjonen ved Alexander Kiellands plass og få meg en stor grillpølse med alt, absolutt alt, for å si det sånn. Og nå velger jeg nok gullpoleringsprogrammet neste gang jeg vasker bilen. Blir nok en tier ekstra i måneden for Plan-barnet mitt, også.

Reiten rakk å bruke av sine stabler med gavekort før jul og forteller at både venner og familie alle fikk ”All Time Country Classics” og all kaffen de og deres etterkommere i opp- og nedadstigende linje noensinne kan drikke.

Reiten forteller videre at han er lettet over å gå av og endelig kunne prioritere familien.

– Så det er ikke du som dekket oppkjørselen til Helge Lund med 25,000 kokosboller?

– Ingen kommentar, sier Reiten, rygger gaffeltrucken ut på Ring 2 og forsvinner veldig sakte ut av horisonten.

Tagged with →