Etter at Frp i går foreslo å håndplukke hvem som fortjener å bli i landet, har partiet endelig funnet en oppgave til realitypolitisk talsmann Ib Thomsen. I de sene kveldstimene var han i full sving med å utforme et realitykonsept der folk flest får velge hvilke innvandrere som får bli og hvem som skal ut.

Realitypolitisk talsmann Ib Thomsen (Frp) med skissen til regelverk for det nye programkonseptet. (Fotomont.: FrpMedia (Wikimedia Commons)/OK).

Thomsen har tidligere engasjert seg sterkt mot urettferdige stemmeprosesser i “Skal vi danse”. På sitt kontor innerst i gangen i Stortingets kjelleretasje er han nå i full sving med å utvikle et millimeterrettferdig system som sikrer at bare verdige vinnere til slutt blir igjen i landet.

– Dette skal bli det perfekte realitykonsept, med hard, men rettferdig konkurranse, understreker han. – Asylsøkere med ambisjoner om å bli i landet er nødt til å by på seg selv, og det er ikke noen ulempe å kunne noen dansetrinn heller, påpeker han.

Thomsen understreker at utvelgelsesprosessen fortsatt er på idéstadiet, men han deler likevel noen av tankene sine med Opplysningskontoret: – Vi begynner med en nøye, og da understreker jeg nøye overvåket SMS-avstemning, der det blir avgjort hvem av asylsøkerne som skal bli førstekjempe denne uka, og hvem som skal ut i duell. Den som taper duellen må ut i omdans i øyrådet, men det er før ekspertjuryens stemmer blir regnet inn, forklarer han.

– Med mindre storbonden motsetter seg det, kan den som taper duellen få en ekstrasjanse til å inngå proformaekteskap med en av våre kjernevelgere nord for Polarsirkelen. Ett år etter treffer vi jentene igjen i Krisesenterslaget.

– Til slutt må den verdige vinneren gjennom lurekonkurransen Vil du bli mullahnær, der han må bevise total mangel på kunnskap om Koranen. De som vinner, eller taper konkurransen, eller ringer Arfan Bhatti når de har muligheten til å ringe en venn, får viljen sin og blir sprengt der og da. – Farvel, Norge, hallo 72 jomfruer, liksom.

De harde konkurranseformene er valgt med hensikt: – Det er jo også et poeng å holde antallet papirløse reality-kjendiser nede. Vi kan jo ikke ha Jakten-Ali og Farmen-Khalid rekende rundt på Grønland, hvis du skjønner hva jeg mener, understreker Thomsen med et bestemt trykk på mentometerknappen.