janne-karine-byline

Vestnorge er lei av å fø på resten av landet. Resten av landet svarer med humring og skuldertrekk. Situasjonen er i ferd med å eskalere ut av kontroll.

Oppmuntret av autonome suksesshistorier som Ngorno Karabakh, Sør-Ossetia, Transdniestr, Tsjetsjenia, Kosovo og Island har busslaster med vestnorsk ungdom i løpet av natten tatt oppstilling langs fylkesgrensene fra Lund i Rogaland i Sør til Surnadal og Rindal i Møre og Romsdal i Nord. Bevæpnet med steinøkser, hakker, spader og et ufokusert hat mot sentrale regioner av landet, som i rettferdighetens navn har holdt ut med disse grisgrendte utkantområdene siden isen forsvant, gyver de løs på stein, myr og høyfjell i håp om å fremskynde kontinentaldriftprosessen.  

Terje (20), bilmekaniker fra Sotra sier i et debattinnlegg på tv2.no: “Sett strek over hardangervidda og la kyst norge beholde verdiene i steden for og fø østlandet” Terje har reist fra kone, barn og skiftslederstilling for å dø på Hardangervidda med hakke i hånd. “Det kan synes som en umulig oppgave, men dersom 100 000 vestlendinger hakker i 1000 generasjoner kan vi vente å se en forandring om 30-50 tusen år. Tanken på at fremtidens vestlendinger skal få flagge sitt eget flagg, spise sin egen fisk og tørke seg i ræven med egetprodusert dasspapir motiverer meg og gir meg følelsen av at livet mitt har fått mening”

 

Austevollkvinne graver seg løs fra Norge

Austevollkvinne graver seg løs fra Norge

En Austevollkvinne som graver inbitt litt lenger nord langs fylkesgrensen ønsker ikke å stå fram med navn, men fyrer av følgende kraftsalve mot nasjonsbyggingsprosjektet Norge: “Det har i fleire ti-år vore eio nokså brei politisk semje om at pengane skal tiol Oslo. Den norske stat er rik, staten “stappar i madrassa” for å ha i “påkommande tilfeller”. I dei siste ti åra har eit slikt påkomande tilfelle vore pensjonar. Ein treng ikkje vere FrPar frå Austevoll for å setje spørjeteikn ved om det er klokt for eit bittelite land å stappe pengar i madrassa. I Austevoll har dei i alle fall ikkje gjort det…..”

 

Opplysningskontoret kommer tilbake med mer.

Ny utvikling 21/12-08: Kilde sier at regjeringen bevisst ødelegger for Vestlandet