Kampen om TV-seerne blir stadig hardere. For de som synes nyvinningen TV2 Bliss blir i letteste laget, lanserer nå ukemagasinet Morgenbladet nisjekanalen Morgenbladet Piss. – Vi tilbyr 100% pisspreik, fra morgen til kveld, sier programdirektør Bjørnar van der Schroufoss.

Den nye kanalen skal gi en arena for upubliserte bachelorstudenter, miskjente kunstkjennere og personer som i mangel av et yrke omtaler seg som “skribenter” eller “kommentatorer”.

Blant kanalens flaggskip er det provoserende debattprogrammet “Vi tør å ta debatten”. I første program skal kommentator Atle Tomsvoll forklare hvordan den eneste måten Norge kan vrenge av seg den sosialdemokratiske, politisk korrekte nisselua på, er å tvangsfôre fremmedkulturelle asylsøkere på flesk og duppe. Han imøtegås av skribent Günnar Marthinsen, som beskylder Tomsvoll for å være kryptofascistisk, islamofob og orientalistisk. Programmet avsluttes med en karslig bjørneklem, før de går på bakrommet for å se hvem som har lengst penis.

van der Schroufoss er optimistisk på vegne av kanalens kommersielle potensial. – Mye tyder på at markedet for pisspreik er umettelig i Norge.

– Vi retter oss mot sure menn i 30- og 40-årene med halvveis vellykkede karrierer innen akademia eller kulturliv, samt damene som synes slike menn er fullstendig uimotståelige, noe som i min erfaring skulle tilsi de aller, aller fleste, sier cand.mag. van der Schroufoss (38). – Ihvertfall når talegavene kommer sigende etter noen pils på Sosialen, avslutter han.

Tagged with →