Slottet avviser enhver sammenheng mellom blekkspruten Pauls død og den lukrative avtalen som i ettermiddag ble inngått mellom Märtha Louise og Unibet.

Foto: Ernst Vikne/Wikimedia Commons

I ettermiddagstimene ble en euforisk Märtha Louise observert hos Pant & Lån AS i Skippergata, der hun skal ha løst inn de pantsatte kronjuvelene sine og forsøkt å presse dem ned i en stor striesekk. Bare en halvtime tidligere hadde Unibet overraskende lansert Märtha som sin nye fotballekspert.

I en pressemelding forteller Unibet at prinsessen var en selvskrevet kandidat til å forutse vinnerne i framtidige fotballkamper: – Märtha er framtidsrettet og resultatorientert, kan snakke med hvem det skal være og hun er veldig glad i dyr. Og så er hun jo prinsesse, du tror vel ikke man kan bli det uten å kunne noenting, spør markedssjef Børge Teigen retorisk. – Og så er hun veldig glad i dyr, nevnte jeg det?

Märtha sier til Opplysningskontoret at hun har vært interessert i fotball så lenge hun kan huske, det vil si ti slektsledd tilbake: – Det er jo i bunn og grunn det samme som hesteridning, bare at det skjer på to bein, sier hun. – Inni er vi like, men det er utenpå, snipp snapp snute, utdypet prinsessen.

Den siste tida skal Paul ha virket stresset og urolig og forsøkt å signalisere til de ansatte i dyrehagen i Oberhausen.  – Da jeg var innom hos ham i går gjorde han gjorde det internasjonale tegnet for pling i bollen, visualiserte en krone på hodet og forsøkte å skrive bokstavene ML … HILFE!  i sanden, sier dyrepasser Heinz Hempelknecht (42).

– Men det kan selvsagt også ha vært luft i magen.

Tagged with →