Døende mann (86) håpet i det lengste å få oppleve dataskjermer med grønt lys som sier ”beep” hver gang et teksttegn lastes inn.

Skuffet: Døende mann (86) har pyntet seg før han fly forbannet fyrer løs sin siste galle mot skuffende operativsystemutvikling. (FOTO:daveynin/CC/Flickr)

– Det er faen meg traurig! Jeg har hengt med på it-revolusjonen i flere tiår ene og alene for å oppleve et operativsystem som støtter grønt lys og ett og ett teksttegn som spretter opp på skjermen med en skingrende lyd. Hollywood har brukt dem i årevis og ærlig talt, jeg fatter ikke hvorfor ikke menigmann også kan få nyte godt av denne teknologien.

Det er en bitter døende mann vi møter på intensivavdelingen på Ullevål. De indre skadene lar seg ikke lege og han er allerede full av den siste salve.

– Selvsagt har jeg hatt et rikt liv og alt det der, men jeg hadde forventet å få et operativsystem som viser wireframes og scanner 500 bilder visuelt med pipelyder og og grønnblink før det ender opp med en prosentberegnet matchprofil. Faen heller, koble meg fra slangen for helvete, tordner døende mann.

Tagged with →