Halden-mann Kai-Åge Rotnæs holder fortsatt et semantisk rom åpent for hvilken 2. omgang han skal ta oppvasken etter. Kona Wenche Rotnæs, som er drevet fra skanse til skanse siden fredag ettermiddag, holder nå fast på kravet om at etter kommentarrunden som følger Paraguay-Italia i dag er absolutt siste frist.

Slik så det fortsatt ut hjemme hos Halden-familien Rotnæs i det høydepunktene fra Paraguay-Italia ble spilt en tredje gang. (Flickr/CC/independentman)

– Det har forlengst begynt å lukte. To kopper har allerede falt ut av stabelen og knust. Da Kai-Åge ringte til mobilen sin tidligere i kveld, ringte det i en bortgjemt og halvspist skål med peanøtter, sukker Wenche Rotnæs.

Kai-Åge Rotnæs, på sin side, minner om at det bare er fotball-VM hvert fjerde år.

– Ja, og så kommer selvsagt fotball-EM, Tippeliga, Premier League, Champions League og stadige bedre Eurosport-dekning av europeisk Futsal. Men det kan da ikke være slik at oppvasken skal styret livene våre. Ingen har noensinne omkommet av å bruke finserviset til hverdags. Eller ungenes plastservise, selv om de fleste gaflene er tygd i stykker.

Tagged with →